Skip to content

19/03/2020 News

Total v novi embalaži

To pomlad bodite pozorni na nove barve, nove etikete in izboljšano ergonomijo nove embalaže olj in tekočin TOTAL in ELF.

TotalEnergies v novi embalaži

 

Poleg izboljšanega oblikovanja, maziva Total po marsičem prispevajo k uresničitvi zaveze skupine Total – postati vodilni ponudnik na področju odgovorne oskrbe z energijo.
Bolj natančno, z zmanjšanjem mase embalaže kot takšne se preprečuje odtis CO2*, ki ustreza letni količini 9.500 ton, vse to pa zaradi optimizirane uporabe surovih materialov.

Inovativna embalaža v ospredju

Nova embalaža TOTAL in ELF pomeni velik korak naprej! Kantice so bolj praktične, informacije na njih pa bolj razumljive. Veliko pozornosti je namenjeno podrobnostim, ki uporabnikom pomagajo prepoznati vrhunsko kakovost izdelka.

Kdo še ni imel priložnosti ogledati polic s takšnimi in drugačnimi motornimi olji, ne da bi bil prepričan, kateri izdelek izbrati? Ko gre za novo embalažo TOTAL, uporabniki lahko na podlagi barve prepoznajo izdelek, ki ga potrebujejo: platinasta za najnovejše motorje, srebrna za sodobne motorje in bronasta za starejše vrste motorjev. Ko prepoznajo barvo, uporabniki si lahko preberejo informacije na novi etiketi, ki pa so bolj jasne in bolj razumljive.

Edinstven videz etikete, ki spominja na armaturno ploščo

Osnovne informacije o izdelku so navedene okrog imena blagovne znamke, podobno kot na armaturni plošči avtomobila. Te informacije se nanašajo na viskoznost, odobritve proizvajalcev, najdete pa tudi kodo QR, ki se jo da odčitati za hitro potrditev pristnosti izdelka. Ta etiketa je edinstvena na trgu in pomeni revolucionaren napredek v navajanju informacij o mazivih.

Izboljšana ergonomija za boljšo uporabniško izkušnjo

Za novo oblikovanje embalaže je značilna udobnejša ročka, zaradi česa je lažja za prenašanje. Tudi zapiralo je funkcionalno preoblikovano, tako da je zdaj vsipanje oziroma dolivanje olja še lažje.

V videoposnetku se lahko seznanite z našo vizijo lastnosti, v kateri vse teče kot po olju!

*Izračun na podlagi vsebnosti in faktorja konverzije ADEME CO2.