Skip to content

Maziva za varčevanje z gorivom

Nižja poraba goriva, nižje emisije CO2, boljša zaščita motorja, manjša obraba... Da bi pomagali svojim kupcem, je podjetje TotalEnergies proizvedlo maziva za varčevanje z gorivom, ki izboljšujejo delovanje vozil in strojev, hkrati pa bistveno zmanjšujejo vpliv na okolje in stroške vzdrževanja. Z mazivi TotalEnergies stopata gospodarnost in ekologija z roko v roki.

Kaj so maziva za zmanjšanje porabe goriva?

Maziva za prihranek goriva temeljijo na posebni formuli, ki zagotavlja manjšo porabo goriva v primerjavi z običajnimi olji, ki ponujajo enako raven učinkovitosti. Ta lastnost velja predvsem za motorno olje, lahko pa se nanaša tudi na olja za menjalnike, osi in podobno.

Uporaba maziv TotalEnergies za zmanjšanje porabo goriva je finančno smiselno in predstavlja pozitiven korak k varovanju okolja. Z izboljšano učinkovitostjo vašega motorja, ta maziva hkrati zmanjšujejo vašo porabo goriva, varčujejo z vašim denarjem in zmanjšujejo vaš ogljični odtis. Naša maziva za prihranek goriva predstavljajo samo del TotalEnergies programa za okoljske rešitve.

 

Uporaba maziv za varčevanje z gorivom

Celoten obseg programa TotalEnergies za varčevanje goriva je primeren za različne tipe vozil in industrijske opreme.