Skip to content

Maziva nizkih emisij

Motorno olje SAPS

 

Izdelki podjetja TotalEnergies Maziva z nizko vsebnostjo SAPS zadovoljujejo potrebe najsodobnejših motorjev in motornih sistemov za zmanjševanje onesnaženja in omogočajo delovanje pri največji zmogljivosti.

Naša maziva za nizke emisije ali „nizke vsebnosti SAPS“ – vsebujejo nizek nivo sulfatnega pepela, fosforja in žvepla (SAPS). SAPS, ki ga vsebujejo tradicionalna maziva, imajo škodljiv učinek na zmanjševanje onesnaževanja v sistemih za naknadno obdelavo, ki odpravljajo emisije snovi, ki onesnažujejo. Filtri prašnih delcev (DPF) so še posebno občutljivi na SAPS. Tehnologija podjetja TotalEnergies Maziva nizkimi vrednostmi SAPS zmanjšuje vaš vpliv na naravo. Naša maziva z nizko vrednostjo SAPS predstavljajo samo del TotalEnergies programa za okoljske rešitve.

Filter prašnih delcev (DPF)

 

V zadnjih letih so raziskave in razvoj v avtomobilski industriji bolj kot kdaj koli prej usmerjene na sisteme za zmanjševaje onesnaževanja. Tako so proizvajalci avtomobilov uvedli filtre prašnih delcev. Zasnovani za dizelske motorje, filtri zadržujejo prašne delce in spodbujajo vbrizgavanje dizel goriva, ki na koncu neželene delce sežge. To je predstavilo nove izzive za maziva in TotalEnergies jih je sprejel. Izdelali smo olja prilagojena novim fizikalnim in kemičnim pogojem v sistemih za naknadno obdelavo, kot so filtri prašnih delcev.

 

TotalEnergies maziva