Skip to content

Maziva za avtomobile

Quartz:
Podaljša življenjsko dobo vašega motorja!

Quartz se vsak dan odziva na potrebe različnih vrst uporabnikov. Od ekip v motošportu in vrhunskih dirkačev do strokovnjakov v vsakdanjem življenju, kot so proizvajalci in mehaniki, so naša olja oblikovana tako, da zadovoljijo vse potrebe strank.

Z več kot 60-letnimi izkušnjami so inženirji razvili formul Quartz maziv e z neprekosljivo molekularno interakcijo. Vsak izdelek vsebuje specifične hiperaktivne molekule, ki dajejo želeni učinek: družina maziv Quartz je deležna najnovejših tehnologij.

Zahvaljujoč drznemu pristopu k raziskavam in razvoju že od samega začetka naša motorna olja Quartz presegajo tudi najstrožje zahteve proizvajalcev avtomobilov. Izdelki Quartz so testirani in odobreni s strani velikih proizvajalcev avtomobilov (OEM).
Te odobritve so uradno jamstvo, da so izdelki Quartz 100 % združljivi z opremo in tehnologijo proizvajalcev in jih tudi sami priporočajo.

Motorna olja Quartz ne prispevajo le k večji čistosti motorja, temveč tudi k njegovi zaščiti in varčevanju z gorivom*.

* Ob uporabi izdelkov z oznako »Ekonomična poraba goriva«.

Ali želite, da vaš motor ostane čist dlje časa?

Da
* Na osnovi preizkusa API Sequence IIIF. Rezultat za QUARTZ 5000 15W-40 v primerjavi z industrijskimi referenčnimi olji po standardih American Petroleum Institute (API).

NAJUČINKOVITEJŠA TEHNOLOGIJA ČIŠČENJA MOTORJA

Zahvaljujoč naprednim molekulam detergenta, zasnovanim tako, da pritegnejo in izolirajo delce umazanije, kot so blato in saje, tehnologija Clean-Shield ohranja motorje čiste dalj časa.

V boju proti glavnim vzrokom okvar motorjev je olje Quartz s tehnologijo Clean-Shield izbira številnih lastnikov avtomobilov po vsem svetu, saj zagotavlja čistočo motorja v predpisanih intervalih uporabe, pa tudi po menjavi olja.

ČISTOČA

Ali je za vas pomembno, da zmanjšate obrabo komponent motorja med hladnim zagonom?

Da
* Na osnovi preizkusa ACEA OM646LA. Rezultat za QUARTZ 9000 5W-40 v primerjavi z industrijskimi referenčnimi olji po standardih Združenja evropskih proizvajalcev avtomobilov (ACEA).

NOVA GENERACIJA OLJ ZA IZJEMNO ZAŠČITO

Tehnologija Age-Resistance nudi neprekosljivo zaščito motorja. Edinstvena kombinacija hiperaktivnih molekul ustvarja zanesljiv oljni film na vseh delih motorja in zagotavlja njihovo nemoteno delovanje.

Motor je pripravljen za delovanje s polno zmogljivostjo skozi celotno življenjsko dobo, popolnoma zaščiten pred številnimi izzivi, od oksidacije do ekstremnih temperatur in umazanije.

ZAŠČITAČISTOČA

Ali sta za vas pomembni nizka poraba goriva in izjemna stabilnost olja?

Da
* Na osnovi preizkusa ACEA M111 za porabo goriva. Rezultat za Quartz Ineo Xtra Dynamics 0W-20 v primerjavi z industrijskimi referenčnimi olji po standardih Združenja evropskih proizvajalcev avtomobilov (ACEA).
** Na osnovi preizkusa API Sequence IIIH za zgoščevanje olja pri visokih temperaturah. Rezultat za Quartz Ineo Xtra V-Drive 0W-20 v primerjavi z industrijskimi referenčnimi olji po standardih American Petroleum Institute ( (API).

NAJBOLJŠA NEGA MOTORJA ZA MAKSIMALNE ZMOGLJIVOSTI

Tehnologija Eco-Science je najnovejše odkritje laboratorija TotalEnergies.

Tehnologija Eco-Science sprosti moč novejših generacij motorjev. Najsodobnejši modifikatorji trenja zmanjšajo trenje med sestavnimi deli motorja, kar tem omogoča, da dosežejo svoj polni potencial.

Tehnologija Eco-Science zagotavlja dolgotrajno čistočo motorja, zaščito proti staranju in znatne prihranke goriva. Manjša poraba goriva pa pomeni nižje emisije ogljikovega dioksida in trdnih delcev.

Olje Quartz je s svojo tehnologijo Eco-Science prva izbira mnogih lastnikov avtomobilov, saj zadovoljuje vse potrebe potrošnikov.

PRIHRANKI GORIVAPODALJŠANO DELOVANJEZAŠČITAČISTOČA

Več informacij o izdelkih Quartz