Skip to content

Pridruži se športnemu izzivu TotalEnergies

Priključite se edinstvenemu športnemu izzivu v času največje kolesarske dirke na svetu! Vse bo v teku – in v kolesarjenju! Preizkusite se, motivirajte in se povežite z drugimi športnimi navdušenci.

Od 15. junija do 21. julija 2024 sprejmite Strava izziv - 7 kilometrov teka ali 35 kilometrov na kolesu. Poleg deljenja spodbud in uspehov bomo delili tudi odlične nagrade!
Pridruži se športnemu izzivu TotalEnergies

Prijavite se zdaj in začnite svojo pot športnih uspehov:

* Obvezna polja

ZAKAJ SODELOVATI V IZZIVU IN SE PRIDRUŽITI TotalEnergies Slovenija KLUBU NA STRAVI?

Verjamete v zdrav in aktiven življenjski slog.
Sodelovanje v izzivu vam pomaga vzpostaviti ali nadgraditi rutino redne telesne dejavnosti, kar je temelj za izboljšanje splošnega zdravja in dobrega počutja.

Vas motivira skupinska dinamika. Biti del izziva pomeni biti del skupnosti, ki vas spodbuja in motivira k doseganju osebnih ciljev.

Doživite vzdušje največje kolesarske dirke na svetu. Izziv poteka sočasno s kolesarsko dirko, kar vam omogoča, da unovčite dodatni adrenalin med spremljanjem prestižne dirke.

Čakajo vas izjemne nagrade. Podarite si zdravo počutje in možnost osvojitve bona v vrednosti 300 € ter drugih lepih nagrad!

Odkrijete nove rekreativne poti. Izziv je priložnost za raziskovanje novih tekaških in kolesarskih poti. Razširite svoja obzorja!

Brezplačno dobite dostop do programov treninga: Sodelujoče v izzivu čakajo programi in nasveti, ki vam bodo pomagali izboljšati tehniko in povečati učinkovitost treninga. Idealna priložnost za učenje in napredovanje.

Kako sodelujem v športnem izzivu TotalEnergies?

  1. Izpolnite spodnji obrazec
  2. Odprite/naložite si aplikacijo Strava, ustvarite si profil in poiščite klub TotalEnergies Slovenija več spodaj.
  3. Pridružite se klubu.

  4. Med 15. 6. 2024 in vključno 21. 7. 2024 opravite izziv: v enkratni aktivnosti pretecite 7 km ali prekolesarite 35 km.

  5. Fotografirajte se pred, med ali po aktivnosti, objavite fotografijo na Facebooku pri tem uporabite oznako #AllezTotalEnergies ter označite profil @TotalEnergiesSlovenia ALI objavite fotografijo na aplikaciji Strava v klubu TotalEnergies Slovenija pri tem uporabite oznako #AllezTotalEnergies
  6. Med vsemi sodelujočimi bomo na koncu izziva izžrebali 31 nagrajencev.

Nagradni sklad

Nagradni sklad

Med vsemi, ki boste opravili izziv, bomo žrebali 31 res hudih športnih nagrad: 

● BON V VREDNOSTI 300€ V TRGOVINAH VELO.SI

● 20X OFFICIAL KAP TotalEnergies

● 10X MAJICA TotalEnergies

Tecite, kolesarite, fotografirajte se in sodelujte v nagradnem žrebanju!

Ko boste na kolesu ali s tekom premagovali kilometre, si vzemite trenutek za ustvarjanje spominov. Ustavite se, naredite fotografijo svojega športnega podviga in jo delite z nami in skupnostjo. Objavite svoje fotografije na Facebooku ali Stravi z oznako #AllezTotalEnergies ter označite profile @TotalEnergiesSlovenia oz objavite objavo v TotalEnergies Slovenija klub na Stravi. Z veseljem bomo spremljali vaše uspehe in vas dodali v žreb odličnih nagrad.

Pridružite se Strava klubu TotalEnergies Slovenija.

Odločitev za športno aktivnost presega zgolj izbiro - postala je standard kakovosti našega življenja. V klubu TotalEnergies Slovenija verjamemo, da šport ne povezuje le ljudi, temveč tudi vzbuja upanje in gradi trdne skupnosti. Vsak kilometer, ki ga pretečemo ali prekolesarimo, je simbol naše odločitve, da stopimo iz cone udobja in prispevamo k zdravi, motivirani družbi.

Uporabite oznako #AllezTotalEnergies in pokažite svoje dosežke, delite svoje izkušnje in navdihujte druge na svoji športni poti.

Na spodnji povezavi bomo beležili vaše aktivnosti, se vzpodbujali, čestitali in nagrajevali, se družili in povezovali. Obenem pa bodo vaše aktivnosti v klubu zbrane na enem mestu in bomo lažje preverili vaše aktivnosti za opravljanje izziva.

Strava je vodilna spletna in mobilna platforma za športnike, v kateri beležite svoje športne aktivnosti, do nje pa lahko dostopate preko spletne strani https://www.strava.com/ ali preko mobilne aplikacije (prenesite aplikacijo “Strava” za iOS ali Android). 

IOS:  https://apps.apple.com/us/app/strava-run-bike-hike/id426826309
ANDROID:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.strava

Svojo športno aktivnost (tek ali drugo vadbo) lahko naložite na več načinov. Vse možnosti nalaganja aktivnosti na Stravo si preberite na spletni povezavi, najpogostejše pa navajamo spodaj:

  • prenos / sinhronizacija preko GPS naprave (Garmin, Polar, Suunto, Sigma, Fitbit, Mio …),
  • sinhronizacija z vašo aplikacijo (Garmin Connect, Endomondo, Runkeeper),
  • naložite datoteko preko svojega računalnika (GPX),
  • ročno dodajte aktivnost (v aplikaciji na mobilnem telefonu tapnete znak + in izberete “Manual Activity”, nato izberete in vpišete aktivnost).

Ko si enkrat naredite Strava profil in se pridružite klubu TotalEnergies Slovenija, se bodo vaše aktivnosti avtomatsko sinhronizirale z vašo tekaško uro (npr. Garmin) in aplikacijo (npr. Garmin Connect) in vam ne bo treba ničesar dodatno nalagati. Na začetku preverite, potem pa boste videli, da je vse skupaj zelo enostavno. Če se kaj zaplete, nas vprašajte, z veseljem pomagamo.

Strava izziv TotalEnergies je odprt od 15. junija do 21. julija 2024. V tem času morate v enkratni dejavnosti preteči 7 km ali opraviti 35 km kolesarjenja v naravi ali na trenažerju. 

postanite ambasadorji zdravega, aktivnega življenja

Redna vadba in predanost športu sta temelja za osebno rast in dobrega počutja. Pridružite se nam v skupnosti TotalEnergies Slovenija na Strava in postanite ambasadorji zdravega, aktivnega življenja. Skupaj lahko najdemo veselje ne samo v lastnih uspehih, ampak tudi v uspehih drugih.