Skip to content

03/07/2024 News

TotalEnergies Lubrifiants in Inter Cars Capital Group obnavljata dolgoročno sodelovanje

Czosnów, 7. junij 2024 – Strateško sodelovanje med Inter Cars SA in TotalEnergies Lubrifiiants se bo nadaljevalo vsaj še naslednjih pet let. Vodstvi obeh podjetij sta 7. junija 2024 v mestu Czosnów blizu Varšave podpisali pogodbo o podaljšanju obstoječega sodelovanja v prihodnjih letih.

Partnerstvo med Inter Cars in TotalEnergies Lubrifiants ima dolgo tradicijo. Sprva je bilo organizirano lokalno med podjetji Inter Cars in TotalEnergies v vsaki državi. Leta 2018 sta se obe podjetji odločili partnerstvo in sodelovanje dvigniti na višjo raven. Takrat je bil podpisan mednarodni sporazum, s katerim so sprejeli skupno strategijo na evropski ravni. Rezultat te strategije je bil dinamičen razvoj prodaje in neposredno sodelovanje na 13 evropskih trgih. Tako je danes v skladu s podpisano pogodbo možna distribucija vodilnih izdelkov TotalEnergies Lubricants na vseh trgih, kjer Inter Cars Capital Group posluje.

To partnerstvo je dokaz medsebojnega zaupanja in težnje k skupnim ciljem. Prepričani smo, da bo širitev našega sodelovanja v obojestransko korist in nam bo omogočila, da se bomo še bolje odzvali na potrebe naših strank,” je dejal Maciej Oleksowicz, predsednik uprave Inter Cars SA.

”Kot podjetje, ki se ukvarja s trženjem in storitvami, je naša moč v tem,  da smo neposredno prisotni prek naših podružnic v vseh državah, kamor se Intercars širi. Zato lahko pozorno spremljamo Intercars, tako prek naše široke palete izdelkov kot tudi zaradi bližine naših prodajnih in marketinških timov,” je dodal Jean Parizot, direktor oddelka za notranji trg TotalEnergies Lubrifiants.

Maciej Oleksowicz in Jean Parizot

Maciej Oleksowicz in Jean Parizot

O družbi TotalEnergies Lubrifiants

TotalEnergies Lubrifiants je vodilni svetovni proizvajalec in trgovec z mazivi, z 42 proizvodnimi lokacijami po vsem svetu in več kot 5800 zaposlenimi v 160 državah. Oddelek za maziva TotalEnergies Lubrifiants ponuja inovativne, visoko zmogljive in okolju prijazne izdelke in storitve, ki so jih razvili njihovi centri za raziskave in razvoj, ki zaposlujejo več kot 130 raziskovalcev. Oddelek za maziva TotalEnergies Lubrifiants je ključni partner za vse igralce na avtomobilskem, industrijskem in pomorskem trgu.

O Marketing & Services TotalEnergies

Oddelek za Marketing & Services podjetja TotalEnergies svojim poslovnim in zasebnim strankam ponuja široko paleto energetskih izdelkov in storitev – naftne derivate, biogoriva, polnilne in sorodne storitve za električna vozila, plin za cestni in pomorski promet – za podporo pri njihovi mobilnosti in zmanjšanju njihovega ogljičnega odtisa. Več kot 8 milijonov strank vsak dan obišče naših 16.000 servisov po vsem svetu. Kot četrti na svetu na področju maziv razvijamo in prodajamo visoko zmogljive izdelke za avtomobilski, industrijski in pomorski sektor. Da bi se kar najbolje odzvali na potrebe naših B2B kupcev, smo angažirali svoje prodajne kadre, razvili mednarodno logistično mrežo in oblikovali našo raznoliko ponudbo. Delujemo v 107 državah, kjer je naših 31.000 zaposlenih v neposredni bližini vseh naših strank.

Več o TotalEnergies

TotalEnergies je globalno multienergetsko podjetje, ki proizvaja in trži energijo v svetovnem merilu: nafto in biogoriva, zemeljski in zelene pline, obnovljive vire energije in elektriko. Naših 105.000 zaposlenih se zavzema za energijo, ki je cenovno dostopnejša, čistejša, zanesljivejša in dostopna čim večjemu številu ljudi. TotalEnergies, ki deluje v več kot 130 državah, pozicionira trajnostni razvoj v vseh njegovih razsežnostih v samo jedro svojih projektov in poslovanja, da bi tako prispeval k blaginji ljudi.

Več o Inter Cars Capital Group

Inter Cars Capital Group je največji distributer rezervnih delov za osebna in gospodarska vozila v srednji in vzhodni Evropi. Podjetje posluje v 26 evropskih državah, v 20 od njih ima kopensko prodajno mrežo. TotalEnergies je globalno vodilno podjetje na trgu maziv. Proizvaja maziva vrhunske kakovosti, ki se prodajajo pod dvema blagovnima znamkama: TotalEnergies in ELF, ki sta znani po svoji vrhunski kakovosti in zavezanosti k trajnosti.