Skip to content

31/03/2022 News

TotalEnergies je podpisal pogodbo o sodelovanju z Wallis Automotive Europe

Januarja 2022 sta v Budimpešti TotalEnergies in Wallis Automotive Europe, uvoznik vozil znamke Opel, uradno podpisala pogodbo o sodelovanju. Ta zajema tržišča Madžarske, Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.

Gre za nadaljevanje globalnega partnerstva med Oplom in TotalEnergies, ki vključuje okrepljeno sodelovanje na področju raziskav in razvoja, moto športa in mobilnosti ter oskrbo tovarn z mazivi za prvo polnjenje in ekskluzivno priporočilo Quartz olja, tako v pooblaščenih servisnih mrežah kot za servisno vzdrževanje v sklopu rednih servisov.

TotalEnergies & Opel partnership

Quartz olja, posebej zasnovana za vozila Opel*, prispevajo k večji učinkovitosti motorja in varčevanju z gorivom ter s tem k okoljskemu vidiku uporabe teh izdelkov.

Glavne prednosti za vozila Opel:

  • Izjemna zaščita pred obrabo celotnega motorja, predvsem batov, ojnic in zobnikov;
  • Učinkovitejše delovanje motorja vodi do zmanjšanja porabe goriva in emisij CO2;
  • Odlične čistilne in disperzivne lastnosti za čistejši motor;
  • Visoka stopnja odpornosti na učinke prezgodnjega vžiga pri nizkih obratih motorja (LSPI), ki se lahko pojavi pri najnovejših motorjih z manjšo delovno prostornino.
TotalEnergies & Opel partnership

* Za več informacij o proizvajalčevih priporočilih, tehničnih podatkih in standardih si oglejte navodila, ki so priložena vozilu.