Skip to content

22/03/2024 News

Kaj imata skupnega profesionalni športnik in avtomobili?

Adrenalinski svet profesionalnega športa in prehod v strastni svet avtomobilskih navdušencev ima eno skupno točko in to je vrhunska zmogljivost. Tako kot se športniki trudijo za vrhunsko telesno kondicijo, avtomobilski navdušenci iščejo optimalne produkte za delovanje svojih vozil. Zakaj bi torej sklepali kompromise, ko pride do vašega avtomobila? 

V podjetju TotalEnergies stremimo k odličnosti in ponujamo niz motornih olj, ki so ustvarjena z mislijo na vrhunsko zmogljivost vašega avtomobila, tako kot je pomembno za profesionalne športnike, da vzdržujejo vrhunsko formo. 

V nedavni oddaji podkasta Avtomat, ki jo bila podprta s strani TotalEnergies, je David Urankar skupaj z Jurijem Tepešem, bivšim profesionalnim skakalcem, razpravljal o smučarskih skokih, adrenalinu, avtomobilizmu  in motornih oljih. 

Podkast lahko poslušate na naslednjem linku: PODKAST AVTOMAT

Kot se športniki zanašajo na vrhunsko zmogljivost za doseganje vrhunskih rezultatov, se avtomobilski navdušenci zanašajo na motorja olja za optimalno delovanje motorja. Motorna olja TotalEnergies so podprta z leti raziskav in razvoja, zagotavljajo zanesljivost in zmogljivost, potrebno za izpolnjevanje visokih standardov in doseganje pričakovanih rezultatov, kot se pričakuje od vrhunskih športnikov. 

Motorno olje za vas avtomobil

Naj bo vaša vožnja še boljša z motornimi olji TotalEnergies, ki ponujajo popolno mešanico zmogljivosti, trajnosti in inovativnosti. Preverite, kateri je najboljši za vaše vozilo na Lub Advisor