Skip to content

TotalEnergies in Peugeot Scooters

TotalEnergies in Peugeot Scooters

 

TRDNO VEČLETNO PARTNERSTVO PODJETIJ TotalEnergies IN PEUGEOT

Podjetji Peugeot in TotalEnergies sta 20 let povezani prek trdnega in edinstvenega partnerstva. Naši dve blagovni znamki si delita skupne vrednote in cilje ter sta skupaj prebrodili številne izzive na raznih področjih, kot so raziskave in razvoj, poprodaja in konkurenca, kar se odraža v zmagi na Pikes Peaku junija 2013 in na pričakovani vrnitvi na reli Dakar 2015.

Novo partnerstvo s podjetjem Peugeot Scooters

Spodbujeni s temi uspehi sta se podjetji Peugeot Scooters in TotalEnergies samozavestno in ambiciozno odločili združiti moči in razširiti svoje partnerstvo na svet dvo- in trikolesnikov od aprila 2014 do konca leta 2016. Ti dve blagovni znamki bosta združili svojo odlično strokovnost in profesionalnost, s čimer bosta svojim kupcem ponudili najboljše storitve in maziva, od prvega tovarniškega polnjenja do vsakodnevnega vzdrževanja. To partnerstvo uteleša ambicijo po doseganju odličnosti, h kateri težita podjetji Peugeot Scooters in Total Lubricants.

TotalEnergies in Peugeot Scooters

Odkrijte več o podjetju Peugeot Scooters

Podjetje Peugeot Scooters je podružnica skupine PSA Peugeot Citroën. Ustanovljena je bila leta 1898 in je najstarejša skupina na svetu, ki dizajnira, industrializira in plasira na tržišče motorna vozila z dvema ali tremi kolesi. Z razponom od 50 do 400 cm³ je Peugeot Scooters prisoten v skoraj 60 državah širom sveta in je peti največji evropski proizvajalec skuterjev.