Skip to content

SANY

SANY GROUP IN TOTAL LUBRIFIANTS STA PODPISALA POGODBO O GLOBALNEM SODELOVANJU

SANY Group izbira Total Lubrifiants kot partnerja za maziva na tujih tržiščih

SANY Group, svetovni vodja v proizvodnji delovnih strojev in opreme, in Total Lubrifiants, francosko podjetje za proizvodnjo maziv svetovnega razreda, sta sklenila triletno pogodbo o mednarodnem sodelovanju, in sicer 25. julija 2014.

V skladu s pogodbenimi določili je Total Lubrifiants postal prednostni partner podjetja SANY Group za prodajo maziv širom SANY-mrež v sodelujočih državah.

Da bi obdržal korak z vodilnih tržnim položajem podjetja SANY na področju raziskav in razvoja, je TotalEnergies vložil tehnične napore za razvoj posebej ustvarjenih, vrhunskih proizvodov za podmazovanje glede na vse bolj zahtevne pogoje tehnične uporabe opreme SANY. Ta linija olja je posebej primerna za opremo SANY pod vsemi ekstremnimi pogoji uporabe na odprtem in pri večjem temperaturnem razponu.  

V skladu s pogodbo na ime originalnega olja SANY bodo mreže širom sveta imele dostop do visoko zmogljivih maziv TotalEnergies, tehničnih storitev na visoki ravni in do marketinške strokovnosti podjetja Total Lubrifiants, s čimer bo lahko SANY Group povečala zadovoljstvo in zaupanje kupcev.

Spremljajoč agresivno strategijo globalne ekspanzije podjetja SANY si TotalEnergies prizadeva izkoristiti svoje globalne izkušnje na področju poslovanja ter široko razprostranjene mreže oskrbe in distribucije v skladu z mednarodnim tempom podjetja SANY in s tem najbolje služiti potrebam kupcev proizvodov SANY na globalni podlagi.

 

SANY GROUP