Skip to content

Regionalni Rubia Roadshow bo potekal

Z zadovoljstvom vas vabimo na prvi regionalni Total Rubia Roadshow! Od 11. maja do 15. junija, ko bomo obiskali Srbijo, Hrvaško, Slovenijo in BiH. Pridružite se nam!

Total Rubia Roadshow

 

Program zabave in katering za udeležence

Zelo nas bo veselilo, da z vami zunaj preživimo prijetno popoldne, ob zakuski, pijači, VR izzivu, partiji pikada, testiranju košarkarske točnosti ali moči na neizogibni “hruški”.

Total Rubia Roadshow

 

Prijava udeležencev in delitev vavčerjev

Obiščite nas, prijavite se za udeležbo na tem dogodku, ki ga organizira prodajni tim Total in prevzamite vavčer s popustom za TOTAL RUBIA proizvode.

Total Rubia Tim

 

Druženje s kolegi in Total Rubia timom

Total Rubia Roadshow je odlična priložnost da na enem mestu dobite obilico koristnih informacij od vodilnih na tržišču, izmenjate izkušnje in kontakte s kolegi iz branže ter poizveste o dodatnih ugodnostih glede sodelovanja z družbo Total.

total rubia

 

Strokovno izobraževanje in podelitev certifikata

Naš tim bo z veseljem poskrbel, da vam bo v času kratkega 15 minutnega usposabljanja posredoval čim več koristnih informacij o RUBIA proizvodih za tovorni in kamionski program, njihove prednosti, namenu uporabe in njihovih posebnosti. Po izobraževanju boste prejeli certifikat o končanem usposabljanju, ki ga bo izdala družba Total.

 

Kraj dogodka: Cesta v mestni log 90, 1000 Ljubljana

30. maj 2019. od 12:00 do 18:00

Euroton d.o.o. poblaščeni distributer za TOTAL