Skip to content

Vaše podjetje

Podjetje TotalEnergies Maziva je zgradilo globoko razumevanje za posebne potrebe naših strank. Naše lokalno znanje, oseben odnos s strankami in dostopnost, nam omogočajo, da zagotovimo podporo podjetjem vseh vrst.

S čimer koli se ukvarja vaše podjetje, ko gre za izbiro primernih maziv za vaše vozilo in opremo, boste vse kar potrebujete našli v širokem spektru proizvodov TotalEnergies. Kot vedno je TotalEnergies tu, da vam bo v tem procesu svetoval.

Franšize za prodajo avtomobilov in servisi

Z našim širokim spektrom maziv TotalEnergies smo sposobni zadovoljiti vse vaše potrebe po visoko kakovostnih mazivih, ki jih boste kdaj koli potrebovali.

Franšize za prodajo motornih koles in servisi

Ni naključje, da toliko proizvajalcev motornih koles izbere maziva TotalEnergies in ELF, ki jih uporabljajo v svojih izdelkih. Imamo maziva za vsako znamko in model.

Upravljanje s tovornim voznim parkom

Povečajte učinkovitost porabe goriva, zmanjšajte izgubljeni čas zaradi okvar in znižajte skupne stroške z izborom maziv TotalEnergies za vaš vozni park.

Prodajalci tovornjakov, mestnih in potniških avtobusov

TotalEnergies se lahko pohvali z naborom izdelkov namenjenim posebnim sektorjem, ki so idealni tako za prodajalce z eno blagovno znamko, kot tudi za tiste, ki prodajajo več blagovnih znamk.

Zemeljska dela

TotalEnergies tesno sodeluje s strankami, da bi proizvedel odlična maziva za opremo na kateri temelji njihovo podjetje.

Kmetijstvo

Maziva TotalEnergies so skrbno izdelana, da omogočajo nemoteno delovanje kmetijske mehanizacije in vaše podjetje lahko uspeva iz dneva v dan.

Priobalna plovba in plovba v notranjosti

Ko govorimo o morskih in rečnih plovilih, TotalEnergies ponuja vrsto maziv namenjenih povečanju učinkovitosti in trajnosti motorjev.