Skip to content

Naša ponudba

Z izborom izdelkov iz velike skupine maziv TotalEnergies pošiljate močno sporočilo vsem vašim kupcem: ko gre za skrb za vozila in opremo, vaše podjetje ne varčuje pri kakovosti, ne glede na to ali vozila in oprema pripadajo vašemu voznemu parku ali vašim strankam. Naša paleta izdelkov pokriva vse vaše potrebe, od avtomobilske industrije do kmetijstva.

Avtomobili

Blagovni znamki TotalEnergies in ELF podjetja TotalEnergies Maziva vam nudita točno tisti izdelek, ki ga potrebujete, ne glede na to ali prodajate avtomobile enega ali več proizvajalcev, ali pa vodite avtomobilski servis.

Motorna kolesa

Olja podjetja TotalEnergies Maziva vam bodo zagotovila položaj pred konkurenco. Vaši kupci pa se bodo vedno znova vračali. Naši izdelki v okviru blagovnih znamk TotalEnergies in ELF zadovoljujejo potrebe vseh vrst dvokoles in motorjev, za vse namene.

Tovornjaki, mestni in potniški avtobusi

Ne glede na to ali z voznim parkom tovornih vozil upravljate ali jih prodajate, so TotalEnergies Maziva vaš idealen partner, ki bo vaše tovornjake, mestne in potniške avtobuse vzdrževal v odlični formi. Uživajte v prednostih naših izdelkov, od varčnejše porabe goriva, do manjše izgube časa, ki ga povzročajo okvare.

Stroji za zemeljska dela

Če ste proizvajalec vozil, izvajalec del ali podjetje, ki izvaja zemeljska dela, potrebujete maziva, ki bodo vašim strojem omogočala doseganje vrhunskih učinkov. Olja posebej oblikujemo in prilagajamo, da bi izboljšali in zaščitili motorje katere vi in vaše stranke vsak dan uporabljate.
 

Kmetijska vozila

TotalEnergies Maziva ima celotno paleto izdelkov, ki so popolnoma posvečeni kmetijskim strojem in vozilom. Nudimo zanesljive, praktične in gospodarne rešitve za potrebe tega poslovnega sektorja, za katerega je značilna potreba po nenehnem delovanju.

Plovila za obalno in notranjo plovbo

Vaša plovila potrebujejo maziva, ki omogočajo optimalen učinek ne glede na okoliščine. Ne glede na to ali razpolagate s celotno floto plovil ali samo enim modelom, TotalEnergies Maziva imajo olja, ki bodo podaljšala obratovalni čas vaših plovil za ribarjenje, obalno in notranjo plovbo.

Kje lahko najdete naša maziva

Ali iščete TotalEnergies ali ELF maziva? Tukaj lahko najdete izdelke, ki jih potrebujete.
Najdite naša prodajna mesta

STOPITE V STIK Z NAMI