Skip to content

KIA Motors Corporation priporoča TotalEnergies

KIA in TotalEnergies

 

TotalEnergies IN KIA – ZAVEZNIŠTVO VEŠČIN

TOTAL Lubrifiants in Kia Motors Corporation sta partnerja od leta 2011: V skladu s pogodbenimi določili je bil Total Lubrifiants priporočeni partner korporacije Kia Motors pri prodaji maziv v vseh Kiinih prodajnih mrežah v sodelujočih državah.

»V zadnjih petih letih je TotalEnergies pokazal, da pokriva svetovne potrebe, ima močne marketinške zmožnosti in visoko tehnologijo maziv, ki zadovoljuje potrebe naših mrež. TotalEnergies bo naš ključni partner v svetovni poprodajni strategiji za povečanje zadovoljstva Kiinih kupcev in prodajalcev,« je povedal Steven Jon, podpredsednik Oddelka za zunanje storitve v podjetju Kia Motors Corp.

Kia Motors Corporation in Total Lubrifiants sta marca 2016 obnovila pogodbo o strateškem partnerstvu. V zadnjih petih letih je TotalEnergies ostal prednostni partner Kia Motors Corporation za nabavo lubrikantov za Kiina vozila. Motorna maziva blagovne znamke TotalEnergies so ekskluzivno priporočana in dostopna kupcem v vsej Kiini servisni mreži, ki ima več kot 5.500 prodajalcev v približno 180 državah, vključno z zahodnoevropskim tržiščem od 1. januarja 2017.

Podaljšanje sodelovanja, začetega leta 2011, širi ugodnosti tako lastnikom Kiinih vozil kakor tudi Kiinim prodajalcem. Kiine mreže imajo dostop do motornih olj Total Quartz visokih zmogljivosti, posebej razvitih za optimiziranje zmogljivosti Kiinih motorjev, njihovo zanesljivost in izboljšanje gospodarnosti goriva. Kia in TotalEnergies prav tako razvijata skupne programe marketinških storitev z namenom povečanja dobička Kiinih prodajalcev, ohranitve strank in povečanja njihovega zadovoljstva.

Podjetji Kia in Total Lubrifiants sta s tem partnerstvom potrdili skupni cilj krepitve njune vse večje prisotnosti na globalnem tržišču in združitve moči v »Zvezi veščin«, s čimer sta želeli razviti proizvode in storitve visoke kakovosti za nepremagljivo izkušnjo Kiinih uporabniških storitev.

»Veseli smo, da lahko razširimo naše svetovno sodelovanje s podjetjem Kia Motors Corp. To obnovljeno partnerstvo znova potrjuje trdno zavezanost podjetja TotalEnergies, da dolgoročno sledi podjetju Kia Motors pri uspešni mednarodni širitvi ter da Kiinim prodajalcem in kupcem ponuja inovativna maziva, priznano tržno znanje in namenske poprodajne programe,« pravi Pierre Duho, generalni direktor Avtomobilskega oddelka v podjetju Total Lubrifiants.

O podjetju Kia Motors

Kia Motors Corporation (www.kia.com) – proizvajalec kakovostnih vozil za tiste mlade v srcu – je najstarejši proizvajalec motornih vozil v Koreji, ki je bil ustanovljen leta 1944. V desetih proizvodnih in montažnih obratih v petih državah letno izdelajo več kot tri milijone vozil znamke Kia, ki jih nato prodajo in servisirajo prek mreže distributerjev in trgovcev v več kot 180 državah. Kia ima danes več kot 50.000 zaposlenih po vsem svetu in letni prihodek v višini skoraj 44 milijard dolarjev. Kia je glavni sponzor turnirja Australian Open in uradni avto-moto partner FIFA – organizator svetovnega pokala™ FIFA. Moto blagovne znamke Kia Motors Corporation – »Moč presenečenja« – predstavlja svetovno zavezo podjetja, da preseneti svet z zagotavljanjem vznemirljivih in navdihujočih izkušenj, ki presegajo pričakovanja.